Informatie Corner

Beste bezoeker, in dit gedeelte van de Informatie Corner leggen we even uit wat je allemaal kunt vinden.

Zoals je weet is De Gensche Gazette online gebracht op 01 oktober 2012 en de geestelijke vader en ontwerper van De Gensche Gazette is Mario Callant.
Een tijd later werd al er snel gebouwd aan de officiële website en is de vereniging vzw geworden. Met een team dat achter de vzw staat moest er uiteraard meer gedaan worden. Uiteraard zijn we halfweg 2016 met een bereik van 94.700 effectieve bezoekers aan de online krant. 

Als je nogmaals met uw muispijn zonder te klikken over Informatie Corner gaat zal je merken dat er nog twee link pagina's achter zitten. Dit zijn bijzondere bladen waar we een album hebben gevestigd en een rouwregister via Facebook. Dus gemakkelijk op te volgen, ook de andere knoppen zijn er hier en daar nog tabbladen achter gezet. Er zijn altijd medewerkers te kort in de vzw en in de toekomst zal je ook nog een tabblad vinden hier in deze rubriek met zoekertjes. Iedereen kan zich aanmelden, u word ook gescreend voor u in de vzw vereniging zal binnen treden. Wat we u alvast kunnen meegeven is dat alles u kan aangeleert worden en nee je hoeft geen fototoestel te hebben of aan te schaffen. Wens u meer informatie te bekomen neem dat telefonisch contact of stuur ons een E-mail met uw CV.

 

 

 

 

 

 

 

addthis: