Libidus breid uit, het liefdesbier krijgt er drie...

Gent: Vier maanden geleden lanceerden we een romantisch bierconcept met de toepasselijke naam: Libidus - happy ending beer.

Met dit unieke bierconcept willen we niet alleen een heerlijk en gezonder bier brengen maar ook een leuke boodschap uitdragen.
'De boodschap om liefdevol met elkaar om te gaan' , liefde, romantiek of gewoon platonische liefde, alles is mogelijk met Libidus.
Op deze manier trachten we de mensen dichter bij elkaar te brengen en te genieten van éénzelfde biertje.
Wij trachten ook iedereen mee te te nemen in ons unieke concept want liefde is voor iedereen en voor alle mogelijke koppeltjes, vandaar de dopjes met symbolen van man - van vrouw en de X.
We gebruiken niet één typisch glas maar een koppel glazen. Onze bierviltjes zijn twee puzzelstukken (de puzzel van de liefde), en nog zoveel meer...
Verjaardagen, moederdag , vaderdag, Valentijnperiode, de liefdesmaand, eindejaarsfeesten, huwelijken, of omdat Libidusbier gewoon héél lekker is, er zijn heel veel momenten waarbij ons bier én concept in de smaak valt.
Onderussen wordt Libidus in meer dan 60 drankencentrales verkocht in Vlaanderen en uiteraard ook in Gent bij de Hopduvel en dranken Geers...en we kijken ook uit naar de interesse die er is vanuit Japan, China, Polen én nu ook Nederland.
De Libidusbieren worden artisanaal gebrouwen zonder toevoeging van suikers of additieven, we gebruiken uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Mede door het gebruik van een speciale kruidenmengeling en Physalis-concentraat creëerden we drie bijzondere smaken die zowel mannelijke als vrouwelijke bierliefhebbers kan bekoren.

Kijk gerust eens op onze website: www.libidus.be

Binnenkort rond half juni brengen we twee nieuwe biertjes, de Libidus Onyx - dat is een donker bier gebrouwen met chocolademout, dezelfde kruidenmengeling als in de Libidus Pearl met daar bovenop coponenten van truffel, het eerste bier die dit waagt! Ook brengen we een herl speciaal fruitbier - Lubidus Quarts, niet één maar een drievruchtenbier, nl. Physalis, mango en mandarijn en natuurlijk onze unieke kruidenmengeling... drie biertjes om van te snoepen. Proeven en genieten kan o.a. in de A+ Belfortstr., Trollekelder St.Jacobs en in De Maecht van Ghent Korenmarkt.

 

 

 

 

 

addthis: