Shoppen is gezellig,als je een kar hebt om te winkelen…

In het Shoppingcenter van De Zuid is de winkelketen gevestigd van Match, de karretjes worden altijd ontsmet klaar voor een nieuwe bezoeker.

Voorlopig zijn enkel de karren beschikbaar voor de bezoekers en blijven de rolmandjes in het magazijn staan door de corona. Ze hebben geen overvloed van karren maar er zijn er toch die de kar mee nemen naar huis. Deze kar staat al bijna 1 week te blinken in de Zuidstationstraat, onze reporter heeft de winkel gecontacteerd om dit te melden. Uiteraard wisten ze van niets van dit heuvel maar ze waren wel zeer blij te vernemen dat hun materiaal zomaar langs de straat staat. Ze gingen er zo snel mogelijk iemand van het personeel om sturen wisten ze te vertellen en hebben ons zeer vriendelijk bedankt. 

Blijkbaar is het voor sommigen te moeilijk om de gebruikte goederen terug naar de winkel te brengen… als ze het maar van de hand hebben denken ze dan.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten