Twee fotografen steunen de horeca…

Twee mannen die dagelijks aan het fotograferen zijn en ongetwijfeld ben je ze al op straat of in een gebouw tegen gekomen. Het is de bedoeling via de De Gensche Gazette de horeca te steunen en ze een hart onder de riem te steken. Zij zetten een publiciteitsactie op touw, vrijblijvend, om horecazaken in beeld te brengen om zo een steuntje in de rug te geven.

Ze bezoeken de horeca zaken die het nu al zeer lang moeilijk te verduren hebben en nog steeds niet open kunnen gaan. De horeca zaken en uitbaters worden binnenkort in beeld gebracht en zal je deze kunnen bekijken op deze website. Uiteraard worden de corona regels gerespecteerd tijdens de fotografische sessies. Twee Gentenaren Daniël Wauman en Mario Callant zijn gedreven fotografen die dit initiatief nemen om zo de horeca uitbaters virtueel te steunen. Heeft U als horeca uitbater nog niets gehoord van hen neem dan gerust contact met de redactie

Ze werken al een zeer ruime tijd samen en hebben ook een eigen website namelijk Studio DAMA
Wie weet staan ze binnenkort in uw zaak ” meer informatie hier ” 

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten