Hou u aan de voorgeschreven regels…

Beste mensen wij doen deze oproep aan iedereen in ons land voor de tweede maal…

Volg nauwlettend de regels op van de regering, Lock down is Lock down. Hou u er aan ! Ga niet op reis en blijf in uw eigen land (thuis) u verlegt zo uw grenzen om toch de corona op te zoeken maar u beseft het pas bij thuis komst en dan is het TE LAAT ! Geloof je het niet, zoek dan maar even via Google naar mensen die corona hebben dan pas merk je hoe erg de pijn en het leed is. Gent doet het ook niet zo goed en we kijken ook naar studenten en de iets ouderen die het goede voorbeeld zouden moeten kunnen geven. Mensen durven zelfs nog zonder mondmasker de winkel binnen gaan en doen dan nog verwonderd. Mensen dit virus is al van begin 2020 bezig !!!!!!
Voor sommigen zijn de boetes die ze krijgen nog te weinig om te vechten tegen het virus.

 

 

Stel u zelf eens de vraag zoals hier onder;
– wilt u uw ouders of groot ouders verliezen
– wilt uw uw broer of zus verliezen
– wilt u één van uw kinderen verliezen
– wilt u uw partner verliezen
– wilt u de schuld dragen dat ze door U besmet zijn geraakt 

Zorg dat we U terug zien in 2021 !

Denk daar eens goed over na, werk samen aan een betere toekomst zonder corona, want samen kunnen we het virus verslaan ” SAMEN ” 

 

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten