Eindejaarwensen …

Wij van De Gensche Gazette wensen alle lezers en bezoekers een fijne eindejaarsfeesten en op naar een gezond 2021 !

 

Ik zelf als journalist ga niet zoveel meer op de baan tenzij ik uitgenodigd wordt om een interview te gaan doen. Dit jaar doe ik al 9 jaar werk voor voor de Gensche Gazette en hoop dat ik nog lang kan en mag verder doen. Nu zet ik me ook vooral in voor de fotografie waar je veel beelden kan zien op mijn facebook pagina
Bij dit doe ik dit dus al die jaren als vrijwillige bijdrage aan het Gentse publiek, velen zijn de revue gepasseerd als mogelijke journalist die starten met een groot hart maar na enkele dagen gaven ze het al op. Het is nochtans een leuke vrijwilligers taak want zo kom je vaak onder de mensen en leg je zo ook een netwerk aan.
Ik Mario Callant journalist en fotograaf wenst u zeker een vreugde vol en een gezond 2021 !

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten