Samen naar de markt…

Gaan markten, dat is iets wat al ellen lange jaren bestaat bij de huismoeder. Je hebt ook van die mensen die nooit naar de zelfde markt gaan en graag op verplaatsing gaan

Er is onlangs een nieuwe website online gegaan, die registreert de plaatsen waar er allerlei soorten van markten doorgaan. Je hebt algemene markten, bloemen markten, boerenmarkten enz. Ook u als lezer kunt u uw steentje bijdragen met uw kennis, de marktgids zal alle markten registreren van over gans België.

Surf en bezoek alvast de website: https://marktgids.jouwweb.be 
De persoon die de website onderhoud kijkt uit naar vrijwillige medewerkers, wie daar zin in heeft kan contact nemen met Mario C. uit Gent

Logo van Marktgids
Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten