Openingsmaand in het nieuwe Gents Universiteitsmuseum…

Het nieuwe Gents Universiteitsmuseum (GUM) op de deuren…

om de hoek van het MSK en het S.M.A.K. , midden in de plantentuin van de UGent. De hele maand oktober kun je het nieuwe ‘ Forum  voor Wetenschap, Twijfel & kunst ‘ gratis en coronaproof bezoeken. Je duikt er in het hoofd van de wetenschapper en neemt deel aan heel wat workshops en andere activiteiten. www.gum.gent 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten