Wallhala van 28 juli tot 13 september…

 

Ouders en kinderen kunnen daar terecht in WALLHALA voor relax en spelen voor de kinderen…

Ze hebben in het Wallin’ en De Roos een programma op poten gezet, lekker luieren in de relax zetels of banken terwijl de kinderen hun beloop kunnen gaan.  Het is een buurtterras en je kunt daar ook terecht voor Workshops, theater en circusvoorstellingen, openluchtcinema, randanimatie, Graffiti’s, sportactiviteiten, petanqe enz.

Een team van vrijwilligers ontvangt je daar graag en vertellen u de nodige voorzorgen die je moet naleven. 
Wallin’ en De Roos is open woensdag , neem een kijkje in hun programma aan de ingang of de bar.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten