Van stad naar stad met de fiets…

Een man fietst België rond op zijn retro fiets uit 1870, sportief gekleed en komt uit Oostende

Donderdag zat hij te genieten van een rust pauze op een terrasje van een boot De Plancke aan de schelde. Rik Vernack fietste al van Oostende naar Brussel, Namen en natuurlijk naar Gent. In drie stappen geraakt hij er op om de fiets op weg te helpen. Het is wat wennen en een kunst op er op te geraken vertelde hij maar eens op weg ben je vertrokken. Deze fietsen kwam in het zicht tussen 1870 en 1890 in België, uiteraard is hij opgekuist en in orde gezet om nu hedendaags de weg op te kunnen. Gent kent hij heel goed vertelde hij want ben hier naar school geweest, het roept herinneringen op als ik hier terug kom. Gent is en blijft een mooie stad. Plat vallen met de fiets zal niet snel gebeuren want het zijn volle banden lachte hij. Rik staat bekend als bierproever maar ook als retro wielrijder… allee zegt hij deze morgen 31/07  ben er weer mee weg terug naar Oostende.


Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten