Corana-update…

Als Stad Gent spelen we meteen in op de maatregel rond de mondmaskerplicht in de openbare ruimte. Vanaf morgen (zaterdag 25/7) zal er mondmaskerplicht gelden in ons centraal winkel-wandelgebied en enkele drukkere winkelstraten. 
Bekijk hier op kaart wat dit concreet inhoudt: https://stad.gent/nl/straten-met-mondmaskerplicht
De mondmaskerplicht in deze zones geldt niet enkel voor wandelaars, maar ook voor fietsers, steppers en joggers.
Ook geldt voortaan een mondmaskerplicht op alle evenementen ongeacht het aantal deelnemers.
Van jong tot oud, houd je aan de regels. Als je ziek bent, of je test positief, blijf binnen. Werk mee aan contactonderzoek. Zorg voor mekaar. Gent heeft zich de voorbije maanden sterk getoond. Zo sterk moeten we blijven. Doe dit voor jezelf, voor je familie en vrienden, voor ons allemaal.

Enkel met de inspanning van iedereen verslaan we dit virus. 💪#samentegencorona

 
 
 
Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten