Het Vanbeverenplein blijft niet bij de pakken zitten…

Op het Vanbeverenplein in Gent gaat er toch een klein concert door met de afgeschafte  grote Gentse Feesten door de corona. De plaatsen zullen beperkt zijn in Café ’t Pleintje.

Noel Fack en zijn Charlene geven daar hun Gents Café Chantant, vijf optredens in de voormiddag van 10.30 tot 12u. waar u kunt mee zingen en genieten met het duo. Vroeger stonden ze altijd op de Groentenmarkt tijdens de Gentse Feesten maar door de corona maatregelen zijn die dit jaar afgeschaft. Afstand houden is en blijft een must zowel binnen als buiten op het terras. Dit doet hij voor z’n klanten met hart en ziel, voor de corona zijn intrede deed gaf hij geregeld gratis ontbijt voor zijn klanten en ja zeker hij word op de handen gedragen door zijn cliënteel. 

 

 

Reserveren moet je niet doen maar de plaatsen zijn wel beperkt, er is ook een klein buiten terras aan het café zelf maar ook op het Vanbeverenplein zelf heeft Walter de uitbater van de zaak zijn stukje plein gereserveerd.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten