Op een 30 meter hoge torenkraan…

Maandag 06/07 klom een jonge man in een 30 meter hoge toren kraan aan het Sint-Annaplein…

Deze jonge student was zo hoog geklauterd tot op het topje van de kraan. Waarom deze dit gedaan heeft is nog niet gekend, de politie en brandweer was massaal aanwezig aan het Sint-Annaplein om de jonge man daar van af te halen. Drie brandweermannen klommen de toren omhoog om de jonge man er af te halen, vast geketend omdat die er niet van zou vallen. Onze collega reporter was er toevallig en hoorde niets aankomen. Uit verbazing stond hij naar de werken te kijken wat die kwamen doen tot plots zijn oog op de torenkraan viel en er een man zag opzitten op het topje van de kraan.

Wat de aanleiding was is nog onbekend, was het een studenten streek of een weddenschap… wie zal het zeggen.

Foto’s DW
Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten