In het weekend bij de huisartsen…

We bouwen een splinternieuwe huisartsenwachtpost op onze site van AZ Sint-Lucas.

Het zal je maar overkomen, je word ziek, voelt je beroerd is het meestal in de avond of in het weekend. Uw huisarts heeft geen dienst en dan sta je daar maar vanaf volgend jaar komt daar een verandering in. De huisarts heeft ook zijn rust nodig, de weekend dienst van artsen is niet zo evident zoals die nu is. Je belt er naar en proberen zo een consultatie en diagnose vast te stellen, er word je bevraagd of je kunt wachten tot maandag om dan bij uw huisarts te gaan. Maar daar is een patiënt niet verder mee geholpen, de pijn verdragen, pijnstillers nemen enz. Zelden komt een spoedhuisarts je bezoeken en daar kan ik persoonlijk over mee spreken zegt onze journalist.
Vanaf februari 2021 kun je hier ’s avonds en in het weekend terecht bij Gentse huisartsen voor dringende medische problemen.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten