Lomp of van beschonkenheid…

De horeca heeft het moeilijk in deze periode maar dat ze nog eens de mensen hun materiaal beschadigen…

De stadsdiensten komen bij handelaars langs om lijnen te trekken voor een extra terras op de parkeer ruimte voor wagens. Handelaars laten dan hun parasol buitenstaan om aan te tonen dat daar een terras komt de volgende morgen. Weinig mensen hebben daar oren naar en nemen de parkeer plaats in met alle gevolgen nadien, ze kunnen hun terras niet plaatsen. De handelaar is daar niet mee opgezet uiteraard want het is zijn / haar broodwinning. Dat ze dan na 01.00u nog eens het materiaal omleggen en schade berokken gaat iets te ver zegt de uitbater, kunnen ze nu niet van de mensen hun dingen afblijven luidt het in de Zuidstationstraat.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten