Kieskeurig op tram, trein en bus…

Heel wat mensen neemt dagelijks het openbaar vervoer maar netheid is ver te zoeken volgens de reiziger…De consument is verplicht handen te ontsmetten en op het openbaar vervoer een mondmasker te dragen anders word je geweigerd mee te rijden. Als je zo het interieur bekijkt is het smerig en vuil, onderhoud en netheid vind je hier niet zeggen de reizigers. Maar dat niet alleen, de reiziger laat ook van alles achter zoals flessen water, plastiek zakken enzovoort. Maar de lijn zou toch stukken beter moeten doen. Er is toch een ploeg voor onderhoud van het openbaar vervoer, maar wat we zelf op beeld vast stelden zijn deze beelden allang te zien geweest door de reigers.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten