Ze duiken in het archief van 1959…

Twee vrienden zijn geboren in 1959 en bedachten om iets met dat jaartal te doen.

Zo zijn ze van alles onderzoek aan het doen want het is zowat een dagelijkse bezigheid naast hun fotografie werken, research werk doen naar bepaalde materialen. Zo zijn ze ook van plan mensen te bezoeken die bij zich thuis nog gemarkeerd materiaal in beeld te brengen met de nodige informatie dat gedocumenteerd zal worden. Zelf kan de bezoeker ook zijn steentje bijdragen aan het project maar er worden ook gegevens bezocht via Internet De website www.archief1959.be is al veel bezocht geweest. Mario C. en Daniël W. beiden uit Gent blijven naar de toekomst kijken wat er zoal hun pad zal voorbij komen. Misschien ligt er wel iets bij u in een vergeten hoek, kortom vind je niets vraag het hen ze zullen u graag te woord staan.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten