Vlot en veilig samen onderweg, wat verandert er vanaf maandag 11 mei?…

Al bijna één week leven we met licht versoepelde maatregelen. Een mooie stap vooruit met nu nog meer om naar uit te kijken. De winkels openen hun deuren, je mag afspreken met 4 dierbaren, … Maar we zijn er nog niet.
Daarom vragen we je om het openbaar vervoer enkel te gebruiken voor het hoogstnodige. Ontdek op delijn.be/vlotenveilig hoe we samen in beweging blijven.

Vanaf 11 mei verwelkomen we je weer
… in onze Lijnwinkels.
We kijken ernaar uit om je te helpen. Via enkele afspraken kan dat met een gerust hart. Bewaar anderhalve meter afstand, draag een mondmasker en betaal met je bankkaart. Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers mag er maximum 1 persoon per keer aan het loket.

… op onze belbussen. Wist je dat je nu al kan reserveren?
Onze chauffeurs brengen je graag waar je moet zijn. Omdat je belangrijk voor ons bent, mogen er maximum 3 reizigers mee per belbus en stapt de chauffeur even af voor jij opstapt. Zorg jij dan ook voor hem of haar en draag je een mondmasker? Bedankt.

Voor iedereen een veilige plek op bus en tram
… en social distancing speelt hierbij een cruciale rol. Als er te veel mensen op het voertuig zitten, rijdt de chauffeur mogelijk je halte voorbij. Niet leuk, dat snappen we, maar het moet om elkaar te beschermen. In onze routeplanner vind je alternatieven: bussen en trams die je toch naar je bestemming kunnen brengen.

Vergeet vooral niet
… dat je best reist met een abonnement, een sms-ticket of m-ticket. Je kan je Lijnkaart 10 ritten op sommige van onze voertuigen momenteel niet gebruiken. Om onze chauffeurs te beschermen is de ruimte dicht bij hen niet toegankelijk.

Heb je nog vragen?
… dan houden we je graag op de hoogte via delijn.be/vlotenveilig. Je vindt hier een actueel overzicht van alle maatregelen* en info op jouw maat. De situatie kan immers snel veranderen.

Dankjewel om het samen met ons veilig te houden onderweg. Dat kan alleen als we de handen in elkaar slaan. Nog eventjes figuurlijk dan.

Samen geraken we waar we moeten zijn.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten