Zon zal kracht coronavirus verminderen…

De zon zal de verspreiding van het nieuwe coronavirus verminderen, maar enkel als we allemaal wat uit elkaars buurt blijven zoals nu. De zon zorgt er immers met zijn uv-licht voor dat het virus slechts enkele minuten aanwezig blijft op oppervlakten zoals klinken, balustrades, etc.

Het goede weer kan echter mensen naar buiten lokken, wat dan weer de verdere verspreiding van het coronavirus in de hand kan werken. Experten roepen dus op om thuis te blijven en in de eigen tuin of op het balkon van het goede weer te genieten met de personen die onder je dak wonen.

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten