Corona is onmenselijk maar niet voor iedereen…

Vandaag ging één van onze medewerkers naar Shopping Center de Zuid, waar hij een man zag zitten en te bedelen.

Hij zat daar al van in de voormiddag aan de ingang, wat ik niet begrijp zegt de reporter is dat de mensen zoveel mogelijk binnen moeten blijven, geregeld de handen wassen en zo weinig mogelijk contact maken met anderen. Maar die kerels vegen toch werkelijk overal hun voeten aan, staan dicht tegen iemand om te babbelen, zeggen in het Frans een goeie dag en als je niet opkijkt naar hen roepen ze het nog luider met hun vooruit gestoken hand. Kan dit zomaar vragen wij ons af, wij moeten alles inkorten, mondmasker dragen eventueel maar die doen daar werkelijk niets aan ook zo niet de politie want die laat alles z’n gangetje gaan. Als we naar de winkel gaan zitten de kassiers achter glas, een mondmasker en maken ze gereld hun handen proper.

Wij belden vandaag met het politie kantoor en stelden deze vraag aan hen en dit was het antwoord; 
Zolang ze niemand lastig vallen, in groep staan is er niets aan de hand ! Maar waarom krijgen ze meer toegang dan de burger die thuis zit met de schrik om Corona op te doen?

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten