Vitaminen opdoen in de volle zon…

Iedereen heeft wat nood aan wat zonnestralen, maar wat doe je als je niet mag samen scholen ?

Haal de stoel uit de kelder zegt deze dame en ik zit op het voetpad zolang hier de zon op zit. Ik zit alleen en goed op het hoekje, hier in de park is nog iets te veel schaduw van het Sint-Annaplein daarom dat ik hier even zit. Kijken naar de weinige voorbijgangers maar ik zit op mijn gemak, ja thuis zitten ze bijna allemaal op hun pc en ik loop of zit daar te koekeloeren. Toen kreeg ik het idee om even buiten te vertoeven in het zonnetje, de gasten thuis kunnen voor mijn part zelf eens zelf hun middag potje klaar maken (lach)

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten