Een applaus voor de hulp verleners is op z’n plaats…

Ook de Brabantdam Oost Fest commiteé doet mee…

Het was eerst zeer stil in de straat na de tweede maal maar op donderdag avond kwamen er wel mensen uit hun raam en enkelen op straat om hun luid applaus te laten horen.
De organisator van deze buurt van Brabantdam Oost Fest Mario Callant zone Sint-Annaplein/Zuid vond het alvast fijn om de eerste tonen te horen in de straat. Zelfs jonge mensen of studenten vinden het een goede zet naar de diensten toe! Voortaan doen we dat elke dag stipt om 20.00u. en of je nu uit je raam hangt, op uw balkon of op straat komt elk handje is ” Goud waard ”

Een website hebben ze ook en die kun u vrij bezoeken: https://www.brabantdamoostfest.be/ 

Mee doen kan als je ook ergens in de buurt woont Click here 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten