Taxi V-Tax sluit de deuren…

Sinds vandaag heeft taxi bedrijf V-TAX uit Gent zijn deuren gesloten…

U kunt dus deze taxi niet meer bereiken om een dienst te vragen, ze sluiten de deuren voor het Corona effect en te weinig ritten.
Daarentegen zijn er nog een twintigtal taxi’s in de omloop van Gent, twintig van de tweehonderdtwintig taxi’s. Dit liet ons een taxi chauffeur weten via telefoon namelijk Joeri Cools taxi Libidus 0485657659, ja mensen die hulp behoeftig zijn moeten toch naar punt B gebracht kunnen worden en daarom rijd ik verder. Neem nu dat er iemand naar spoed moet, wel daar ben ik dan om die mensen verder te helpen. We zijn amper 19u. en ik heb €40 aan ritten ontvangen, waarom kunnen wij niet van een premie genieten in de benarde situatie van Corona vraagt de taxi chauffeur zich af.

” Het treft iedereen in ons Gent “

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten