Hoe en waarom verspreidt dit Corona virus zo snel…

De mensen vragen zich af vanwaar dat virus is aangestoken en hoe bereikt het zo snel zijn doel bij de mensen. Duizenden vragen houd de mensen bezig waar ze effectief beantwoord willen weten, het zal een bang afwachten worden op het antwoord tot iemand het gevonden heeft.
Uw mening telt, reageer en geef uw mening over dit kwalijke ” Corona Virus ”

U mag hieronder uw mening geven… of via de facebook pagina van De Gensche Gazette

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten