Verkouden en grieperig…

Het is de tijd van het jaar dat we met griep te maken hebben en we spreken niet over Corona

Met pijn of schorre keel en de griep op je lichaam maakt al gauw uw dag naar de bliksem.
Hier is zo”n beetje van een lapmiddel die je lichaam wat stimuleert, het is vrij gemakkelijk zelf klaar te maken in de keuken.

Zet een pot water op het vuur en je snijd 1 citroen door midden, het halve deel versnijd je nog eens in twee delen, een schijfje gember past daar heel goed bij. Zelf een kruidnagel kan je er ook bij doen omdat het dan een goeie smaak achter laat. Laat alles koken en klaar, dit kan je zowel warm als koud drinken en je zal een ander gevoel hebben. Je kan dit ook best in de koelkast bewaren voor een later tijdstip.

Wat heb je nodig:

1 liter water

  • halve citroen
  • gember
  • kruidnagel (2 kroontjes)

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten