Naar de kop van de koers in nieuwe expo Sint-Pietersabdij…

Op zaterdag 29 februari 2020 start in de Gentse Sint-Pietersabdij de nieuwe tentoonstelling ‘Heeren, vertrekt! In de kop van de Koers’. De expo focust op wat er in de hoofden van renners en hun entourage omgaat. Via een audioguide worden bezoekers ondergedompeld in het leven, de muizenissen en de vreugdes van bekende en minder bekende mensen uit de wielerwereld.

Extra info voor de pers
Je bent van harte welkom op de openingsavond van de nieuwe tentoonstelling, op woensdag 26 februari 2020 vanaf 19 uur in de Sint-Pietersabdij (Sint-Pietersplein 9, 9000 Gent).
Donderdag 27 en vrijdag 28 februari zijn voorbehouden voor de pers. Je hebt de mogelijkheid om de expo te bezoeken en een interview af te nemen bij de samenstellers en enkele hoofdpersonages. Mogen we je vragen om hiervoor een afspraak te maken of je vooraf aan te melden bij Patty Delanghe via patty.delanghe@stad.gent of op het nummer 0473 40 47 43.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten