Brabantdam aan de oostkant bereid zich voor…

Enkele mensen zijn bezig terug de Brabantdam kant Sint-Annaplein terug leven in de brouwerij te brengen.

Er is nog werk aan de winkel maar de paar mensen zijn bezig hun beste beentje voor te zetten. Als alles goed mee zit en alle documenten op tijd klaar zijn zou er in de maand juni een snuffelmarkt plaats vinden. We zijn alvast al enthousiast zegt één van de initiatief nemers nu nog wat handelaars er bij betrekken en we kunnen starten. Wat al zeker te zien zal zijn is een ” Snuffelmarkt ” en misschien ook iets voor de kinderen want ie willen ook wel wat. Ze hebben trouwens al een voorlopige website gebouwd: https://brabantdamoostfest.jouwweb.be/ maar meer kunnen we nog niet zeggen, het is afwachten tot juni 2020. Het is dan ook al een paar jaar geleden dat hier nog eens iets gebeurde zegt één van de buurt bewoners en het zou goed zijn voor de handelaars en buren hier in de straat, zo kom je dan nog eens uw eigen buren tegen dat je nauwelijks ziet zegt Magdalena N.

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten