Flanders Collectioncars zijn tentoongesteld…

Zaterdag en zondag kon je terecht in Flanders Expo te Gent voor de ” Collectioncars ” die daar terug exposeren. Onze redactie dacht we gaan vroeg tegen het openingsuur gaan dan is er niet zoveel rumoer van bezoekers…

maar niets was minder waar. Het liep al héél wat volk rond om 11 uur, het zijn weer van die parels die ze daar tonen en keer op keer zie je bijna nooit de zelfde wagens staan van vorige expo’s. We hebben er een paar in beeld gebracht voor u en laten u via een externe website de rest van onze beelden zien. Binnen in drie hallen die volledig bezet waren trof je buiten op het gazon ook nog old timers aan. Hier en daar winkeliers met souvenirs, clubs, drank gelegenheden en een pak volk… meer moest het niet zijn volgens de inrichters.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Meer beelden vind je hier

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten