Feest voor alle waterplezier in Flanders Expo…

Het salon voor alle watersport-, waterrecreatie en watertoerisme aspecten voor zowel op de binnenwateren, in de branding als op zee.
Een mens verschiet wat er allemaal geproduceerd word voor de watersport om nog maar te zwijgen van de PK’S in de motorblok.

Een draaischijf voor de professionelen die alle types van vaartuigen, planken, jachten, jetski’s en boten verdelen maar ook alle nodige accessoires en gerelateerde diensten. De Belgian Boat Show is een interactieve staalkaart voor iedereen die aan watersport en pleziervaart doet, van de geïnteresseerde beginner tot de ervaren yachtman.

 

 

Het 32ste editie van de Belgian Boat Show vindt plaats van 5 tot 9 februari 2020.

Deze diashow vereist JavaScript.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten