Vrijdag was de start Second Home Expo in Gent…

Het was nog geen overrompeling vrijdag maar de standhouders hadden toch al hun werk om informatie te delen aan de geïnteresseerden.

Gans het weekend van vrijdag tot zondag kunt u terecht in Flanders Expo, Second Home Expo opende haar deuren! Droomt u nog steeds van een tweede verblijf?
Breng dan zeker eens een bezoekje. De beurs is open van 11.00 uur tot 18.00. Gemakkelijk met het openbaar vervoer zoals de tram, je stapt af en gaat rechts af en je komt er zo aan. Bij aankomst op de rode loper ontvang je een gratis magazine aan de info balie.

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten