Ook de Gensche mannekes pies houd zijn jaarlijkse nieuwjaarsreceptie…

Zondagmiddag kon je mee klinken op het nieuwe jaar in de kraanlei 17 te Gent…

De Sosseteit van de Gensche mannekes pies twielink nodigde al haar leden uit om naar de nieuwjaarsdrink te komen. Ze bestaan 15 jaar en dat is nog niet genoeg zegt de voorzitter, ze moeten een zestigtal leden hebben om eventueel subsidies van de stad te krijgen. Tussen een glas en een bubbel kwam er een kleine maar plezante speech van de voorzitter en zo gingen ze verder tot 13u.

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten