Vernissage fototentoonstelling ‘Kwartiermaken’…

Vanaf vandaag kunt u terecht in de kapel Drongenhof in ’t Patershol voor een tentoonstelling van fotografie…

Een twintigtal werken hangen daar aan de muren om door jou bekeken te worden. Het zijn allerlei genres en interesses die uw zinnen prikkelen, het is een oude kapel maar met een bepaalde charme. Volg de link van het evenement hieronder en ga even genieten…

 

 

 

https://www.facebook.com/events/751046045389103/

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten