Tram ontspoord aan de Fly-over

Heel wat brandweer en ambulance staan aan de Fly-over te Ledeberg…

Zondagavond is tram 4 ontspoord rond 19.30u. in de bocht van de Fly-over net in de draai richting  De Zuid.
Een BMW raakte betrokken doordat de tram de auto raakte en tussen de tram en het verkeerslicht terecht kwam. Aan de bestuurder waren geen verwondingen, een tijd lang kon er geen verkeer richting Dampoort rijden. Later op de avond werd tram tram richting steltplaats getrokken voor nader onderzoek.
Deze informatie krijgen we binnen via een chauffeur C.J. die het spektakel vanop de brug zag.

Volg ons op :
error24
fb-share-icon0
Tweet 966
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten