We zongen het nieuwe jaar tegemoet in het Begijnhof…

Vrijdagavond was er redelijk veel volk te zien op het Begijnhof in de Langeviolettenstraat.

Zo’n goeie zestig man stond aan het portaal van de kerk om mee te zingen waarna een toost op het nieuwjaar is gebracht. Met een koor in het portaal brachten ze de mooiste songs voor de omstaanders. Zoals elk jaar word daar zoiets georganiseerd, het is door zoveel mensen geweten maar toch waren er heel wat geïnteresseerden op de site.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten