Vervuilde straat…

Blijkbaar dringt het niet door bij de jongeren dat dit een dodend middel is dat achter de deur staat te loeren…

Het weekend is nog niet voorbij laat staan begonnen en toch vind men een ganse doos lege bussen van gas. Er was nochtans gemeld dat dit niet meer zo maar verkocht mocht worden. In de Brabantdam vind je dus deze producten nog in straat s’ morgen rond 08.45u. Echt een smerig gedoe in het straat beeld, de jongeren die daar gebruik van maken denken maar aan één ding ‘ High ” worden… maar waarom ? De buren zijn er zeker niet mee opgezet dat ze bijna dagelijks hun voetpad proberen proper te houden, dat is echt een doorn in het oog zeggen ze daar. Doet de politie te weinig grondig controle of is de stad te laks met hun voorstel geweest.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten