Zanger en componist Alain Barrière is overleden…

19.12.2019

De zanger en componist Alain Barrière, auteur van Ma Vie et Tu t’en vas, stierf woensdag 18 december, op 84-jarige leeftijd, kondigde zijn agent Fabien Leceuvre aan.

De laatste jaren al slachtoffer van meerdere beroertes, leed hij vóór het overlijden van zijn vrouw begin december een nieuwe. Zijn echte naam Alain Bellec, hij werd geboren in Trinité-sur-Mer (Morbihan) op 18 november 1935 in een familie van visboeren. De jongste van drie, hij werd opgevoed door zijn alleenstaande moeder. Hij groeide op in “boten, pinnaces, binnenvaartschepen en de geur van het ochtendgetijde” tussen de veiling en het kleine familiebedrijf.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten