Wedstrijd met gratis trekking met en door De Gensche Gazette…

Mensen zetten een kerstboom / stalling in de woning, heb jij er ook één staan ?

Twee fotografen uit het Gentse M. Callant en D. Wauman hebben elk een exemplaar klaar voor twee winnaars. Maak een mooie foto van uw ontwerp van en stuur het op, ze gieten de foto’s  in een filmpje. Ze geven twee A3 foto’s + kader weg (waarde €45) en er is een trekking dat gefilmd zal worden. Maak kans op een exemplaar. Stuur uw volledige naam + gemeente + 1 foto bij naar dgg.gent@gmail.com.
Geldig tot 20.12.2019 middernacht voor de gratis trekking !

Volg ook via Facebook: ” Volg hier ” 

Liken en delen van deze website is mee doen ! 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten