De officiële opening van de BIS BEURS

Zaterdag werd de bis beurs feestelijk geopend met de aanwezigheid van Burgemeester Mathias De Clercq en andere gekende personen.

Na een ganse voorstelling van de genomineerden nam de Burgemeester het laatste woord, bouwen en verbouwen staat in de schijnwerper. Om 10u. zaterdag morgen kon je al de beurs bezoeken met rond 12u de Knipping van het lint gevolgd door een aperitief drink. Ondertussen konden de bezoekers de hallen binnen lopen net zoals wij dat ook hebben gedaan, de foto’s brengen u een beeld van de sfeer.

Deze diashow vereist JavaScript.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten