Word lachgas ook verboden in onze winkels te Gent?…

In Kortrijk word lachgas alvast verboden voor verkoop in nachtwinkels, dat heeft Burgemeester Vincent Van Quickenborne alvast gezegd.

Ook in Gent vind men op verschillende plaatsen zoals aan de Zuid en Brabantdam geteisterd door deze spullen. Op zaterdag, zondag en maandag morgen zie je veel van die busjes liggen in de goot tot zelfs lege dozen van de busjes. Ze zijn namelijk meestal gemaakt voor de horeca zoals restaurants, maar brengen schade toe aan als je ze inhaleert. Zou de stad Gent daar ook een verbod op leggen in de nachtwinkels?
Jongeren gebruiken dit als roes verwekkende middel, als je in de morgen tussen 06 en 08u op straat loopt zie je zo de jongelingen met die flesjes rond dwalen in de straat. Niet enkel in het weekend is het te zien maar ook tijdens de week springen ze in het oog. Wie kuist het op klinkt het dan in de straten rond de Zuid, je vind ze zelfs in  en rond het Sint-Annaplein. Zal de stad Gent ook iets ondernemen ?

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten