De vijvenvijftig plussers waren goed in de weer…

Vrijdag 20 september vonden de Volksspelen weer hun plaats in Openhuis ” De Blomme ” voor de 55+ers. 

Het was trouwens twee jaar geleden want verleden jaar zaten ze nog volop in de verbouwingswerken. Maar Rita Prevost nam weer het initiatief om de mensen terug bij elkaar te brengen. Spelen om in beweging te blijven zegt ze met een glimlach. Ja wij op onze jonge leeftijd houden echt wel van volksspelen en dat willen we weer elk jaar invoeren, de spelen waren afkomstig van het OCMW van Gent dat alles ter beschikking stelden. Iedereen kreeg een geschenk na afloop van de spelen en de winnaar met de meest gespeelde punt kreeg er een goeie fles boven op, daar kon Nico Van De Walle alvast zijn dorst mee lessen.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten