Feest in de Leliestraat…

Zoals elk jaar nodigt Hedwige Malfait haar buren bijeen voor een feestje in de straat met de hulp van vele vrijwilligers.

Achter de gebouwen van Woning Gent had het feestje plaats, in open lucht dansen, lekker eten, een glas drinken en een show van je welste. Ze waren toch met zo’n goeie 150 man aangerukt om deel te nemen. In de middag kon je gaan aperitieven van 11 tot 13u. daarna kon je aanschuiven aan tafel voor warme beenhesp of een kippenschotel. Elk jaar hebben ze het toch getroffen dat de zon van de partij is, wat is nu beter dan in open lucht feest te vieren.

 

Meer beelden vind je hier

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten