De laatste dag van de Gentse Feesten 2019…

Het is bijna zover de laatste dag is aangebroken, elke morgen zie je feestgangers in de vroege morgen huiswaarts trekken van de Gentse Feesten.

Aan alle mooie liedjes komt altijd een einde zegt het spreekwoord. Maar er zijn ook altijd mensen die werken zoals de kuisploegen, politie voor de veiligheid van de burger enz.
Bijna elke dag stond de politie aan het Sint-Annaplein controle uit te voeren, wagens, brommers en fietsers konden daar in het pijpje blazen. Boord papieren hoorde daar ook bij net zoals deze koerierdienst dat niet in orde was en werd in beslag genomen. Tientallen wagens konden even opzij staan na de blaastest maar konden een kwartier terug hun weg verder zetten.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten