Wie van een goede pint houd…

Een van de bekendste café’s uit Gent vind je in de Brabantdam het ‘ Trappistenhuis ‘  uitgebaat door Sophia Cabadais.

Honderden flesjes bier van klein tot groot vind ge daar, het is echt de moeite waard daar eens binnen te gaan lopen. Alles wat met bier te maken heeft kunt ge daar vinden, wij kregen de eer daar eens rond te neuzen. Ze hebben daar ook een zaaltje om meetings te organiseren en een mooi groot buiten terras dat bediend word door Sophia en haar gepersonaliseerd personeel, met een hapje en een drankje smaakt het nog veel beter. We geven u hier enkele beelden mee om de sfeer op te snuiven…

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten