Er is leven op het Van Beverenplein…

 

Vrijdag om 18u gingen de feesten open van de kermis op het Van Beveren plein en al snel liep het plein vol met het goede weer.

Ook op de avond markt was er heel wat te doen, de terrasjes zaten goed vol en iedereen was in z’n nopjes.  Met dans, zang en veel publiek bracht Rudy Hammond het hele plein in rep en roer met muzikale tonen. Het optreden werd er naar harte lust gebracht door de zangeres uit Lochristi Christelle Vermeiren. Je kunt het ganse weekend ook op de rommelmarkt gaan, elk jaar treffen daar veel mensen hun vrienden aan en zetten ze hun spullen buiten om ze aan tweedehands te verkopen. De Gensche Gazette op Facebook 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten