Mosselkaravaan vertrekt uit Yerseke met eerste oogst…

Met het vertrek van de mosselkaravaan is gisteren in het Zeeuwse Yerseke het nieuwe seizoen van de bodemcultuurmosselen gestart.

De populaire voetbalanalist Jan Boskamp gaf om half een het startschot. Een lange stoet van meer dan 40 vrachtwagens en bestelbusjes reed vanuit de vissersplaats naar klanten in België en Nederland. Een traditie is hiermee in ere hersteld en ze worden dan ook verwacht in Gentse restaurant op tafel…

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten