Ronny Rysermans nieuw gemeente- en OCMW-raadslid voor N-VA in Gent…

Tijdens de gemeenteraadszitting van maandag 24 juni 2019 heeft Ronny Rysermans de eed afgelegd als gemeenteraadslid voor N-VA. Hij is hierdoor meteen ook aangesteld als OCMW-raadslid. De heer Rysermans vervangt Siegfried Bracke, die ontslag nam uit de gemeente- en OCMW-raad.

 

Wie is Ronny Rysermans?

Ronny Rysermans heeft zes jaar ervaring als voorzitter van de N-VA-fractie in de OCMW-raad (van 2013-2018). Hij werkt als controleur vennootschappen bij de FOD Financiën. De heer Rysermans woont in de stationsbuurt Gent-Sint-Pieters en wil onder andere de bekommernissen van dit stadsdeel op de agenda zetten. Hij zal zetelen in de commissies ‘vrije tijd, publiekszaken, pensioenen’ en ‘milieu, natuur, personeel en facility management’.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten