Ze smijten weer alles op straat!!!!…

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019

De zotste sjakossen, de schoonste boeken, tantes zonnebrillen uit de jaren stillekes, vazen, bloemekes serviezen, de leukste vintage kleedjes, de kleurigste fifties dinges, speelgoed, rare machines, grootmoeders broches, platen, veel platen, stoelen, tafels………enzovoort enzoverder…

Schrijf het in uw agenda, plak het op de frigo, doe wat je moet doen maar zorg dat je erbij bent!!!

Alle info bij Dekenij De Kerfstok: 09/225 40 98 (din – zat: 14u – 18u)
Lange Violettestraat 43 – Gent (din – zat: 14u – 18u)

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten