De Fietsambassade Gent lanceert nieuw aanbod huurfietsen…

Om fietsen in Gent toegankelijker te maken voor kinderen en families, lanceert de Fietsambassade Gent een groot aanbod nieuwe fietsen. De nieuwe fietsen werden op woensdag 19 juni 2019 voorgesteld tijdens een tocht door de stad en zijn vanaf nu beschikbaar.

 

Het nieuwe aanbod bestaat uit cargofietsen, bakfietsen, longtailfietsen, tandems, loopfietsen en kinderfietsen. Voor de aankoop van de fietsen klopte De Fietsambassade aan bij lokale fietshandelaren. Alle te huren modellen zijn dus beschikbaar bij plaatselijke speciaalzaken. Zo krijgen Gentenaren de kans om een dag of weekend te proeven van diverse modellen vooraleer over te gaan tot aankoop.

‘Het aanbod huurfietsen beperkt zich niet langer tot klassieke stadsfietsen. Met De Fietsambassade willen we kleuters, kinderen en jongeren samen met hun ouders op de fiets. Vanaf vandaag vindt ook deze groep in Gent een geschikte huurfiets.’

Filip Watteeuw, schepen van Mobiliteit

Fiets huren

Naast het aanbod speciale modellen blijft De Fietsambassade natuurlijk ook (grote aantallen) klassieke stadsfietsen en e-bikes verhuren. Wie een fiets wil huren kan die reserveren op de website van De Fietsambassade en vervolgens ophalen in een van de fietspunten.

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten