Artiesten op den artiesten moart…

In de Veldstraat zoals elk jaar is er een artiestenmarkt voor de aankomende Gentse Feesten…

Heel wat volk kwam afgezakt in de achtertuin van het Hotel d’Hane-Steenhuyse, het is een 18e-eeuws stadspaleis gelegen in de Veldstraat. Toneel dans en spektakel was er zeker te zien op het podium in de tuin, ook Koen Crucke was er aanwezig en sprak zijn Gentenaars aan met een grap en plezier. De Gentse Feesten steunt hij in ieder geval wat ook hij gaar daar optreden tussen de jonge artiesten en gevorderden die het podium machtig zijn. hier heb je al een glimp van de artiesten die meewerken aan de feesten…

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten