Gert Late Night is afgelopen…

Deze week waren  Gert en James het laatste van het seizoen bij een aan het presenteren met volgende gasten, Steven Van Herreweghe, Marleen Merckx en Niels Albert op de boot.

James dat gekend is op Gentse bodem en nu momenteel met zijn vriend in Antwerpen woont wil zeker geen aflevering missen. Veel fans kijken dan ook uit naar de volgende seizoenen die nog gemaakt zullen worden. Het is een zeer interessant programma want elke dag komen er ook andere genodigden op de boot om hun ervaring te vertellen. Laat ons zeggen dat het programma altijd anders dan anders is. Maar volgens bronnen zouden ze terug te zien in de maand september. Bekijk hier alvast één van de laatste uitzendingen op vt4 

Foto: HLN.be
Foto: HLN.be
Volg ons op :
error0
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten